Hoe gaat het in zijn werk?

Je zoekt iemand die eenmalig of met regelmaat werk voor je verricht op het gebied van media en/of pr. Je belt of mailt MaasWeb met je wens of uitdaging. Vervolgens maken we een afspraak om alles duidelijk te bespreken en in kaart te brengen.

Ik maak een offerte en bij een akkoord ga ik direct voor je aan de slag. Met regelmaat zal ik de stand van zaken terugkoppelen zodat er op tijd bijgestuurd kan worden als het nog niet naar wens is. 

Als alles er op zit en je tevreden bent over het eindresultaat komt pas de rekening.

Een bedrijf hoort niet stil te staan dus is onderhoud van groot belang. Daarvoor bied ik je een abonnement aan van een aantal uur per maand. 

Als er -na gevraagde werkzaamheden- nog tijd over is op je abonnement zal ik pro-actief verbeteringen, vernieuwingen of andere zaken die je bedrijf bij de tijd houden doorvoeren.

Enkele voorbeelden van situaties waarbij MaasWeb je kan helpen.

"De verloren website"

Je hebt een website, maar deze is al wat ouder en je hebt geen idee hoe je aanpassingen moet maken. De webbouwer reageert niet meer of doet geen onderhoud meer. Maar het telefoonnummer op de site klopt niet meer en de foto's zijn zwaar verouderd.

Wat nu?

Hoe kan MaasWeb helpen?

Er zijn hier 2 opties mogelijk:

  1. Als de website sterk verouderd is zal ik voorstellen de website over te zetten naar het BlokBlok systeem en het onderhoud hiervoor op mij te nemen. Hiervoor maken we samen een plan waarbij er eerst een offerte wordt gegeven. Voor simpel onderhoud is een abonnement van 1 uur per maand voldoende.
  2. Als de website op zich nog prima is kun je mij de login gegevens sturen en kan ik het beheer regelen. Een abonnement van 1 of 2 uur per maand voor eenvoudige aanpassingen is dan voldoende.

Je wilt reclame maken

maar je hebt het al zo druk met je zaak. Je hebt regelmatig mooie aanbiedingen, maar dat zet je alleen op een bord in je zaak. Veel mensen weten dus niet eens dat je een aanbieding hebt.

Wat nu?

Hoe kan MaasWeb helpen?

Afhankelijk van hoe vaak je aanbiedingen hebt of diensten of producten onder de aandacht wilt brengen kun je een abonnement van 1 tot 3 uur per maand afnemen. Elke aanbieding zal minimaal 1 uur in beslag nemen.

Je mailt je aanbieding naar MaasWeb met een ruwe titel, omschrijving en bij voorkeur met een (goeie) foto. Bv. "Broodje gezond voor halve prijs". In overleg zal ik proberen de aanbieding wat op te leuken. De titel kan bijvoorbeeld worden: "Half broodje gezond gratis!" Het woord gratis klinkt namelijk goedkoper dan "halve prijs".

Daarna is het van belang dat de advertentie op de juiste plek terecht komt. Niet alleen op de website, maar ook op facebook, twitter, instagram, huis-aan-huisbladen, reclamefolders en andere mogelijke media-uitingen.

Je wilt een nieuwe "look"

Je bedrijf draait al een tijdje mee of is juist splinter-nieuw en je wilt er voor zorgen dat de vormgeving op orde is. Je kleuren. Je uitstraling. Het logo. De website. Het drukwerk. De toon van je communicatie. Maar je weet niet waar je op moet letten of waar je moet beginnen.

Wat nu?

Hoe kan MaasWeb helpen?

We zullen eerst samen gaan zitten om alle wensen te bespreken. Soms heb je zelf al een duidelijk beeld. Soms heb je enkel nog maar een bedrijfsnaam of een oud logo. Ik zal inventariseren wat je zelf wilt en kunt doen en hierbij adviseren waar je rekening mee dient te houden. 

Dan zal ik een inschatting maken van het werk dat ik voor je kan doen. Bij het werk dat ik voor je doe hou ik rekening met je wensen en vul deze aan met mijn kennis op het gebied van media en pr. Ik zal alle werkzaamheden zo veel mogelijk opsplitsen in een offert zodat je niet voor verassingen komt te staan.